Voor wie

Als politiek verslaggever in de regio Rotterdam-Rijnmond komt er van alles op mijn pad. Van de grensoverschrijdende aanleg van een nieuwe goederenspoorbaan tot aan erfafscheidingen in het dorp. Ik breng ingewikkelde vraagstukken op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier onder de aandacht van de lezer. De inhoud en toon van een artikel is uiteraard afhankelijk van het medium.

Ik heb lezingen gegeven voor organisaties en verenigingen over het benaderen van de lokale en regionale media. Hoe kom je daarmee in contact? Hoe vergroot je de kans dat tussen alle kopij die binnenkomt uitgerekend jouw onderwerp wordt opgepakt?

De lokale en regionale politiek ben ik ingerold. Tijdens mijn studietijd heb ik me juist veel met internationale politiek beziggehouden. Ik heb me in het laatste studiejaar gespecialiseerd in European Governance. Kortom, ik draai mijn hand ook niet om voor onderwerpen op een ‘hoger’ politiek niveau.

Ik heb opdrachten gedaan voor particulieren en bedrijven. Het gaat om teksten voor onder meer brieven, folders en websites. Ik werk samen met fotografen, grafisch ontwerpers en webdesigners.

voor wie